Om Knauf

Vi har mere end 50 års erfaring med rådgivning og produktion af gipsplader, akustik, stål og spartelprodukter til den danske byggebranche.

Knauf A/S er en dansk produktionsvirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1969 i Hobro. Vi er en stor familieejet virksomhed med hovedkontor i Iphofen, Tyskland. På verdensplan er vi omkring 30.000 medarbejdere, hvoraf de 200 er ansat i Danmark. Derudover har vi 220 fabrikker fordelt i 86 lande.

Vi er ledende leverandører af byggesystemer i Danmark og vi kan i dag levere mere end 75 % af komponenterne til et byggeri.

Det vi gerne vil både i dag, men også i fremtiden er, at vi aktivt vil præge den måde vi bygger og bor på. Bygger på skal ses ved at vi gerne vil hjælpe håndværkere og entreprenørere til at få et bedre arbejdsmiljø, til at blive mere effektive og til at fjerne spild. Måden vi bor på er ved at højne livskvaliteten og forbedre indeklimaet i vores hjem. Derudover vil vi gerne drive den grønne agenda og sætte et bedre grønt aftryk på byggeriet. Hertil vil vi gerne have alles hjælp, for det starter med os – det starter med dig.

Fabrik og administration i Hobro

Værdier

Menschlichkeit

Vores kolleger, forretningspartnere og interessenter anses som en stor familie, hvor principper som integritet og medmenneskelighed tillægges stor værdi. Social ansvarlighed formes gennem retfærdig behandling af hinanden samt accept af hinandens forskelligheder. Sammen tager vi os af hinanden, samfundet og miljøet

Partnerskab

Vi bestræber os på at skabe et miljø med gensidig tillid, hvor vi tilskyndes til at tage individuel ansvar og tage beslutninger, fordi vi stoler på hinandens dømmekraft. Vi er ét team, som støtter hinanden og andre medlemmer af Knauf-fællesskabet.

Iværksætterånd

Gennem iværksætterånd og villighed til at tage risici er vi vokset fra at være et lille familiefirma til en stor familieejet, global aktiv organisation. Vores succes er drevet af pionérånd, innovation og forandringer kombineret med pragmatisk og
resultatorienteret tilgang.

Engagement

Vi er engageret i vores arbejde, kolleger og fællesskab. Stolthed og glæde over det, som vi udarbejder, kommer naturligt. Vi går altid den ekstra længde for hinanden, opnår bæredygtige resultater og giver vores kunder de bedste løsninger.